Witam panowie. Piszę do was z propozycją sparingu. Proponuję aby sparing odbył się u nas na Synowie Wiatru #1. Wyścig 30 lapów z 1 pit stopem, Dnia 28 czerwiec (sobota).
Godzina 18:00 - KWALIFIKACJE 10 MIN!!!!!
Godzina 18:15 - WYŚCIG 30 LAPÓW (1 pit)
Jest 5 min przerwy dla palących lub za potrzebą do WC Smile
Proponuję wystawić po 5 zawodników.
Punktacja będzie wyglądała następująco:
1-miejsce---10pkt
2-miejsce---9pkt
3-miejsce---8pkt itd
Wiem że was jest mało dla tego proponuje po 5.
Pozdrowionka
Co wy na to???Napisałem to samo u [ZIOM]`ów
Czekam na wypowiedzi
Skład:
1.Kuma
2.Coyote
3.Troll
4.Kubsztyk
5.Mohamed
6.Radzio
7.eX-Driv3r
8.Tomaszek
Ostatnio edytowany przez Kumol (2008-06-27 18:27)
Jestem 4tym zawodnikiem w drużynce i nawet mnie nie bierzecie pod uwage? banda chamów
ja też moge
Admin : Ja Ci dam bandę chamów - no no łobuzie ale masz nieszczęsną literkę R i nie mozesz się scigać z innym Teamem , ponadto nie byłeś nawet pokibicować to po co sie zapisywać jak nie można jechać !!!!
~SW~ Team for real is epic fail in rules...
Sparing zostaje przełożony na 29 czerwca (niedziela) godzina 16:00. Zostało on przełożony z powodu niemożliwości pojechania w wyścigu kilku graczy z [ZIOM] co by dało w rezultacie nie pełny skład. Przepraszamy i czekamy na cierpliwość
Ostatnio edytowany przez Kumol (2008-06-29 07:20)
Wyniki sparingu ZIOM vs ~SW~
1. ~SW~ Kumol
2. ~SW~ Mohamed
3. ~SW~ Kubsztyk
4. [ZIOM] Kasti
5. [ZIOM] Chlebu
6. [ZIOM] Vector ( zdyskwalifikowany )
Vektor wyszedł z wyscigu nie podajac przyczyny.
Kasti i Chlebu wielkie brawa za chęć i wolę walki.
ZIOM w bardzo okrojonym składzie nie nawiązał walki jak z równorzędnym teamem.
W jakiekolwiek liczenie punktów nie ma co się bawić bo wynik jest oczywisty.
Czekamy na poważniejsze wyzwanie z Waszej strony.
Ostatnio edytowany przez Kumol (2008-06-29 15:26)
Użytkownik
Mniejmy nadzieje że będzie jeszcze okazja byśmy się na was odgryźli
Gość
[ZIOM] KASTI napisał:
Mniejmy nadzieje że będzie jeszcze okazja byśmy się na was odgryźli
No No tylko nie odgryzajcie nam - Wiecie czego...
Jak Wam sie uda ze pięciu , sześciu wystawić to mógłby być bardzo ciekawy wyścig.
Zgadajcie się - podajcie termin , szczegóły wyścigu i lecimy rewanża...
( niedziela raczej odpada bo latamy wewnątrz teamowe wyscigi )
Ostatnio edytowany przez Leh73 (2008-07-01 18:28)
Użytkownik
na arzie to czasu nie ma, każdy w rozjazdach
tak więc ciężko będzie
Ostatnio edytowany przez [ZIOM] KASTI (2008-08-08 15:29)
Użytkownik
Bo jesli taka dłużej terminowa nasza rywalizacja by nie wypaliła to może chociaż jakiś sparing
w sumie czemu nie...lecz pomysł mam taki...dajmy pojechać naszym kierowcą z eRką vs. u [ZIOM] nowi mało doświadczeni kierowcy (mam tu na myśli nie dawno przyjętych). Może się czegoś chłopaki więcej nauczą To może być ciekawe doświadczenie dla nich Proponowałbym 20 wrzesień lub 27 wrzesień (sobota)...30 lap 1 pit...BEZ LINII...bądźmy profesjonalistami , do tego losowy wiatr i pogoda...co wy na to [ZIOM]??? no chyba że się boicie
Użytkownik
i co? Dacie nam ekipę 5 osób z rozbieżnością PB od 1:35 do 1:38 ?
no proszę was.
Może nie jesteśmy jeszcze super kierowcami, gdzie 3/4 kręci ciągle czasy poniżej 1:34 ale nie róbcie sobie z nas ludzi którzy wam będą młodzików szkolić, bo to jest troche śmieszne
Kasti to że kierowcy mają eRke to nie znaczy że że robią czasy 1:38...ja tu nie powiedziałem o ich szkoleniu tylko aby nabyli w ten sposób nowego doświadczenia...no i zapomniałeś o jednej rzeczy SPARING...co to walka o tytuł mistrzowski ze stawiasz takie sprawy na ostrzu noża???
Użytkownik
Wyselekcjonujcie skład jaki uważacie.
Użytkownik
Kumol napisał:
no my się chyba nie rozumiemy...chodziło mi po prostu oto aby od nas pojechali gracze z eRką a u was tzw. 2 Grupa...myślę że to byłby dodatkowe i ich pierwsze doświadczenie, jeśli chodzi o SPARINGI międzyteamowe
to teraz to zrozumiałe, ale nie wydaje mi się by od nas tyle osób usypało się z drugiej grupy.
mamy 12 osób w teamie, i raczej trudno by powyżej siedmiu nas się usypało na daną date z CAŁEGO teamu
Witam.
Tutaj Vector z teamu ZIOM Racing Team
Chcielibyśmy przejechać z wami sparing.
30 lapów z jednym pit-stopem.
z każdego teamu po 5 jeźdców
+ 2 niezależnych sędziów ( spróbuję załatwić z teamu ZION )
Data oczywiście do ustalenia
Pozdrawiam
Taką wiadomość dostałem od Vectora z [ZIOM]. To jak panowie chcecie jechać??? Jeśli chcecie na miłe zakończenie mojej przygody z ~SW~ mogę załatwić dla was sparing Wujek Kumol dobry jest
Gość
"Co ty Kumol daj spokój - u nas w teamie samie dupki i tchórze. Nie mają czasu albo albo boją się dostać w dupę od ZIOM-ów , wolą wygrywać lamkami na serwerze demo. Prędzej by rekrut ruszył tyłek niż "tłuściochy" admini , jak w polityce dorwie się do koryta i zapomina co obiecywał na wyborach.
Znów mamy skład wystawić : pan x + pan y = ~70 lat . Zresztą mnie już reumatyzm w kościach łupie a młodzierz nie ma jaj - team SW na sparingi się nie nadaje , a temat Wyscigi, Sparingi to trzeba z forum usunąć chyba....
OOOO w szachy na "kurniku" z ZIOM-ami możemy zrobić sparing..."
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
......taka mała prowokacja , ale nie wywołała lawiny , twardziele a Was.....
Ostatnio edytowany przez Leh73 (2008-11-06 19:27)