Gość
Jestem za tym aby mieć wspólny przedrostek ale nie ~SW~
to napewno nie pasuje do strzelanki.
A w codzie może być >>> WSW , ŻW , MO , ZOMO a nawet ORMO i też moge z takim latać
Chetnie przystąpie do takiej formacji ale nie angażuję się - mam dość robótek przy LFS-ie i SW
Moge jedynie pomóc w postawieniu serwera bo widziałem jak to miał Wiesiek zrobione , ponadto mam taki programik do zarzadzania zdalnie serwerem - wystarczy mieć hasełko które poda Ci osoba która serwer stawia i można na nim sporo zmieniać i banować , kikac ludków .
Moze i milo by bylo, ale ja do "Zorganizowanej grupy przestepczej" (bo tak to mozna nazwac) nie chce nalezec.
Smiech na sali gdy widze jakis clan na piracie. To nie ma sensu wogule to tak jabyscie SW oglosili Team S2 przez hamachi(wiecie o co chodzi).
Jak zainwestujemy w legalna wersje to czemu by nie. Mozna forum,stronke,serwer postawic pod nazwe klanu i poprobowac sil w granie taktyczne.
(z czasem moze nawet zaistniec na scenie Call of duty 4)
Jeszcze nie pokupilem ale sie przymiezam do zakupu
cena cod4 niecale 100 zl
Ostatnio edytowany przez Marcin (2008-06-27 22:04)
Gość
Temat przenosze do INNE GRY
Sprawy teamu są dla Synów Wiatru ~SW~
A dla synów Wojny - sW | nick forum może być osobne , Tomaszek może założyć już z nim rozmawiałem
Sam się pierwszy tam zapiszę ; ) jako Leh73 czy "kampoleniwiec" ; )
Jestem jak najbardziej za powstaniem grupy, klanu do grania w COD 4 ale nie mieszania strzelanki z wyścigami . Są osoby które się zaangażują bardziej w coda inne w lfsa , można być i tu i tu albo tylko w jednej grupie.
Jest na tyle dużo ludków do Coda aby juz jakiś klan założyć - nicki już niektórzy sobie poprzerabiali : )